Taart Ontwerp Wedstrijd

Baking Chick doet mee aan de 3e editie van Bruisend Baak.

 

LET OP: Datums zijn aangepast! Je kunt de tekeningen inleveren t/m 5 mei 2016

Dit jaar knoopt Baking Chick taart ontwerp wedstrijd aan vast. Welke taart ontwerp zal gekozen worden tot de beste ontwerp? Laat je creativiteit maar los. Er zijn 2 leeftijds categories, 0 t/m 7 jaar, 8 t/m 15 jaar.

De facebook volgers van Baking Chick gaan vervolgens stemmen. Het ontwerp met de meeste Likes in beide categories worden als winnaars beschouwt.

Baking Chick zal het gewonnen ontwerpen namaken tot een etalage taart. Deze zal dan bij de stand van Baking Chick te zien zijn, tijdens Bruisend Baak.

Deze wedstrijd is open voor alle kinderen tot 15 jaar. De winnaars dienen zelf hun prijs in ontvangst te nemen bij de stand van Baking Chick bij Bruisend Baak.

Kleur / teken / versier de onderstaande template. Scan je ontwerp in of maak er een foto van, en stuur het naar info@bakingchick.nl. Je kan de ontwerp ook persoonlijk aan mij overhandigen of in de brievenbus deponeren, Hoogstraat 34, Toldijk.

Zet je naam, Leeftijd, Adres en telefoonnr op de achterkant van het ontwerp, of in de email.

Je kan t/m donderdag 5 mei 2016 jou ontwerp inleveren. Op 6 mei 2016, zullen alle ontwerpen op de facebook pagina van Baking Chick komen te staan, en mensen kunnen vanaf 6 mei t/m 10 meiĀ  stemmen. Op 11 mei 2016 zullen de winnaars bekend gemaakt worden op de website en de facebookpagina van Baking Chick.

 

2 Tier Template